Wednesday, 11 January 2012

Steno's 374th birthday in Google's doodle

Google dedicates today their doodle to Nicolas Steno, who is considered as the father of geology and stratigraphy. Steno was born in Denmark on a 11th of January, in 1638. Happy 374th birthday, Steno!!

Check www.google.com, or your regional version of Google, and you will see the doodle in action.

Isn't nice to see geology portrait in such a colourful way? I love it!


3 comments:

mua thuốc tốt said...

Collagen có nhiều tác dụng , vậy collagen co tac dung gi ? tác dụng chính của collagen là giúp đẹp da và ngăn ngừa lão hóa da . cach bo sung collagen hiệu quả như ăn các loại rau xanh , thực phẩm nhiều omega-3 ,... Giảm cân có nhiều cách , trong đó dùng thực đơn giảm cân cấp tốc trong 1 tuần rất có hiệu quả . Mất ngủ xảy ra ở hầu hết các lứa tuổi , mất ngủ có ảnh hưởng đến thai nhi không ? Mất ngủ có ảnh hưởng khá lớn đến thai nhi . Bổ não và tăng cường trí nhớ có nhiều cách , trong đó thức ăn bổ não tăng cường trí nhớ được nhiều người áp dụng và rất hiệu quả mỗi ngày . Tai biến mạch máu não rất nguy hiểm , nên việc tìm hiểu về cách phòng ngừa tai biến mạch máu não là rất quan trọng .

nituroy.com said...

I really appreciate the way you write...Please check my work as well
Jaipur call girl
Jaipur call girl
Jaipur call girl
Delhi call girl
Guwahati call girl
Guwahati call girl
Guwahati call girl
Guwahati call girl

James said...

I have read your article, it is very informative and helpful for me.I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it.
Phone price in Bangladesh